Η εταιρία μας, με το διακριτικό τίτλο NOMAD ΕΠΕ, είναι μια ελληνική εταιρία με 40 χρόνια στην παραγωγική διαδικασία. Από το 1995, δραστηριοποιούμαστε στην παραγωγή υφασμάτινων συσκευασιών. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δημιουργήσει μια νέα σειρά προϊόντων αποκλειστικά για τον κλάδο των ξενοδοχείων και των πολυτελών σκαφών.

Η δυνατότητά μας να ελέγχουμε κάθε στάδιο παραγωγής, όπως το σχέδιο, την κοπή, τη ραφή και την εκτύπωση, στις δικές μας εγκαταστάσεις δίνει την ευχέρεια χαμηλού κόστους και άμεσου χρόνου παράδοσης. Η λεπτομέρεια στο σχεδιασμό και η ποιότητα των υλικών, δίνουν στο τελικό προϊόν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.  Για την αποτύπωση του λογοτύπου σας προσφέρουμε ποικιλία επιλογών, όπως εκτύπωση με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας είτε απ’ ευθείας πάνω στο ύφασμα είτε με χαρτί θερμομεταφοράς και κέντημα.

Εκτός της ελληνικής αγοράς, μεγάλο μέρος των προϊόντων μας εξάγεται σε χώρες όπως η Κύπρος, η Γερμανία, η Αγγλία, ο Καναδάς, η Αυστραλια,  οι ΗΠΑ και η Μάλτα.

Κάθε πελάτης είναι σημαντικός για εμάς και θέλουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες του στο μέγιστο. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια συσκευασία που θα αντιπροσωπεύει την εταιρεία σας, θα σας ξεχωρίζει στην αγορά και θα προστατεύει όχι μόνο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας αλλά και το ίδιο σας το brand!

Μοιραστείτε την ιδέα σας μαζί μας και εμείς θα την κάνουμε πραγματικότητα!