Κάθε πελάτης είναι σημαντικός για εμάς και θέλουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες του στο μέγιστο. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια συσκευασία που θα αντιπροσωπεύει την εταιρία σας, θα σας ξεχωρίζει στην αγορά και θα προστατεύει όχι μόνο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας αλλά και το ίδιο σας το brand!

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας πείτε λίγα λόγια για την εταιρία σας και πώς θα ήταν για εσάς η ιδανική συσκευασία. Εμείς θα τη σχεδιάσουμε και μαζί θα δώσουμε τις τελικές πινελιές! Η συσκευασία αυτή θα είναι τόσο μοναδική όσο κι εσείς!

Στη συνέχεια, θα δούμε επιλογές υφασμάτων και θα καταλήξουμε στο κατάλληλο ύφασμα και τα χρώματα που χαρακτηρίζουν την εταιρία σας. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας από επιλεγμένα εργοστάσια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μόλις οριστικοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά της συσκευασίας σας, μαζί θα αποφασίσουμε με ποιο τρόπο θα αποτυπώσουμε το λογότυπό σας. Η εταιρία μας σας δίνει την επιλογή να τυπώσετε ή να κεντήσετε το λογότυπό σας πάνω στη συσκευασία που επιλέγετε. Για την εκτύπωση χρησιμοποιούμε τη μέθοδο της μεταξοτυπίας είτε απ’ ευθείας πάνω στο ύφασμα είτε με χαρτί θερμομεταφοράς. Η επιλογή της εκτύπωσης ή του κεντήματος είναι καθαρά θέμα αισθητικής και κόστους.

Επόμενο στάδιο, η παραγωγή! Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει!